Le Poole Twello quinoa broodmix
Merk
Inhoud
5.0 Kilogram
31,50
Normale prijs
Niet op voorraad
Gratis thuisbezorgd
Vanaf 100 euro.
Productinformatie
Twello quinoa broodmix
Le Poole quinoa meel
Ingrediënten
Maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quinoameel, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Voedingswaarde
Gebruik
Recept:
450 ml Lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrij Reform Le Poole BV, Koppelstraat 45, 7391 AK Twello
Land van herkomst
Nederland
Le Poole quinoa meel
Ingrediënten
Maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quinoameel, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 354,2 kcal / 1483,3 kJ
Vetten 1,9 gram
- waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 0,1 gram
- waarvan suikers 0,1 gram
Eiwittten 0 gram
Voedingsvezels 3,3 gram
Gebruik
Recept:
450 ml Lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrij Reform Le Poole BV, Koppelstraat 45, 7391 AK Twello
Land van herkomst
Nederland
Maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quinoameel, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Recept:
450 ml Lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen






