Ma Vie Sans Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio
Merk
Inhoud
Gram
6,19
Normale prijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis thuisbezorgd
Vanaf 100 euro.
Productinformatie
Broodmeel met gierst en zaden glutenvrij bio
Broodmeel met gierst en zaden bio - glutenvrij
Ingrediënten
Halfvol rijstmeel**, cassavezetmeel*, gierstmeel** (21%), zaden* (9%) (lijn*, hennep*), kastanjemeel, Mix"Gom* (psyllium blond*, acaciagom), zeezout. *van biologische landbouw. **Afkomstig uit de Franse biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Broodmeel met gierst en zaden bio - glutenvrij
Ingrediënten
Halfvol rijstmeel**, cassavezetmeel*, gierstmeel** (21%), zaden* (9%) (lijn*, hennep*), kastanjemeel, Mix"Gom* (psyllium blond*, acaciagom), zeezout. *van biologische landbouw. **Afkomstig uit de Franse biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 365 kcal / 1542 kJ
Vet 5,2 gram
- waarvan verzadigd 0,7 gram
Koolhydraten 70,4
- waarvan suikers 1,9
Vezels 5,2 gram
Eiwitten 6,5 gram
Koolhydraten 70,4 gram
Zout 1,8 gram
Gebruik
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Halfvol rijstmeel**, cassavezetmeel*, gierstmeel** (21%), zaden* (9%) (lijn*, hennep*), kastanjemeel, Mix"Gom* (psyllium
blond*, acaciagom), zeezout.
*van biologische landbouw.
**Afkomstig uit de Franse biologische landbouw.
Toe te voegen ingrediënten:
25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen



