Mattisson Edelgistvlokken 100% puur bio

Inhoud
200.0 Gram
13,95 Normale prijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad

Gratis thuisbezorgd

Vanaf 100 euro.

Productinformatie

Edelgistvlokken 100% puur bio
Biologische edelgistvlokken zijn gemaakt van een eencellige schimmel. Dezelfde schimmel wordt gebruikt om bier, wijn en brood mee te maken, maar het verschil is dat edelgist is gedeactiveerd en dus niet kan rijzen. Edelgist groeit op, en voedt zich met melasse. De gist voedt zich tot een zachte substantie die wordt gedroogd en vermalen tot edelgistvlokken of edelgist poeder. Omdat biologische edelgist een gedroogde, inactieve gist is, is het een ideaal product om te gebruiken in een gistvrij dieet.

Ingrediënten
100% Edelgistvlokken Biologisch

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g   % RI*
Energie 1499 kJ / 358 kcal  
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
6 g
1 g
 
Koolhydraten
- waarvan suikers
29 g
2 g
 
Vezels 26 g  
Eiwitten 34 g  
Zout 0,4 g  
Vitamine B2 3 mg 214%
Vitamine B3 33 mg 206%
Foliumzuur 2000 µg 1000%
*RI = Referentie-Inname    


Gebruik
Biologische edelgistvlokken hebben een hartige, kaas-nootachtige smaak en kunnen in zowel koude als warme gerechten worden verwerkt als voedzame smaakmaker. Edelgistvlokken worden door veel veganisten gebruikt als vegan vervanger van kaas. Qua smaak en structuur lijkt edelgist het meest op parmezaanse kaas. Je kunt edelgistvlokken ook verwerken in sauzen, soepen en puree.
Het is aan te raden om de edelgistvlokken pas op het einde door het gerecht heen te roeren. Het verhitten van edelgistvlokken kan de voedingsstoffen kapot maken. 

Bewaren
Afgesloten en droog bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Mattisson Healthcare BV, Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein

Land van herkomst
Estland
100% Edelgistvlokken Biologisch
Biologische edelgistvlokken hebben een hartige, kaas-nootachtige smaak en kunnen in zowel koude als warme gerechten worden verwerkt als voedzame smaakmaker. Edelgistvlokken worden door veel veganisten gebruikt als vegan vervanger van kaas. Qua smaak en structuur lijkt edelgist het meest op parmezaanse kaas. Je kunt edelgistvlokken ook verwerken in sauzen, soepen en puree. Het is aan te raden om de edelgistvlokken pas op het einde door het gerecht heen te roeren. Het verhitten van edelgistvlokken kan de voedingsstoffen kapot maken. 

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overMattisson Edelgistvlokken 100% puur bio
Jouw waardering

Relevante producten

  1. image
    Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100.0 Milliliter Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
    9,99
    100.0 Milliliter
  2. image
    Chi Abrikozenpit olie bio 100.0 Milliliter
    19,95
    100.0 Milliliter
  3. image
    A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1.0 Stuks Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
    37,50
    1.0 Stuks