Primeal Roggemeel type 130 bio
Merk
Inhoud
1.0 Kilogram
3,59
Normale prijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis thuisbezorgd
Vanaf 100 euro.
Productinformatie
Roggemeel type 130 bio
Primeal Roggemeel type 130 bio
Ingrediënten
ROGGE* (gluten). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bij de bakker wordt dit meel vaak gebruikt vermengd met tarwemeel om een rustieke smaak te geven aan het brood (bv. boerenbrood). Puur wordt dit meel veelal gebruikt om de échte peperkoek te maken. Rogge gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het roggegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Primeal Roggemeel type 130 bio
Ingrediënten
ROGGE* (gluten). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 1457 kJ / 345 kcal |
| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
2,0 gram 0,3 gram |
| Koolhydraten - waarvan suikers |
68,7 gram 4,6 gram |
| Vezels | 10,2 gram |
| Eiwitten | 7,9 gram |
| Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Bij de bakker wordt dit meel vaak gebruikt vermengd met tarwemeel om een rustieke smaak te geven aan het brood (bv. boerenbrood). Puur wordt dit meel veelal gebruikt om de échte peperkoek te maken. Rogge gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het roggegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
ROGGE* (gluten).
*afkomstig van biologische landbouw.
Bij de bakker wordt dit meel vaak gebruikt vermengd met tarwemeel om een rustieke smaak te geven aan het brood (bv. boerenbrood). Puur wordt dit meel veelal gebruikt om de échte peperkoek te maken. Rogge gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het roggegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen



