Rigoni Nocciolata crunchy bio
Merk
Inhoud
400.0 Gram
6,99
Normale prijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Gratis thuisbezorgd
Vanaf 100 euro.
Productinformatie
Nocciolata crunchy bio
Nocciolata crunchy bio
Ingrediënten
Suiker*, HAZELNOOTpasta* 18%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 5,3%, geroosterde HAZELNOOTstukjes* 4%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*. *Biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik als broodbeleg.
Bewaren
Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18 en 24°C.
Fabrikant / Distributeur
Rigoni di Asiago S.r.l. , Via Oberdan 28, 36012 Asiago , Italië
Land van herkomst
EU/Non-EU
Nocciolata crunchy bio
Ingrediënten
Suiker*, HAZELNOOTpasta* 18%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 5,3%, geroosterde HAZELNOOTstukjes* 4%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*. *Biologisch
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100g | |
| Energie | 2266 kJ / 543 kcal |
| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
33 g 5,8 g |
| Koolhydraten - waarvan suikers |
51 g 48 g |
| Vezels | 4,2 g |
| Eiwitten | 8,7 g |
| Zout | 0,12 g |
Gebruik
Gebruik als broodbeleg.
Bewaren
Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18 en 24°C.
Fabrikant / Distributeur
Rigoni di Asiago S.r.l. , Via Oberdan 28, 36012 Asiago , Italië
Land van herkomst
EU/Non-EU
Suiker*, HAZELNOOTpasta* 18%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 5,3%, geroosterde HAZELNOOTstukjes* 4%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*.
*Biologisch
Gebruik als broodbeleg.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen



